Her kommer litt om meg

Hvorfor startet jeg med denne hjemmesiden,
og hva er det som motiverer meg nå i
-----  Diamant Reflekser  .....
Det er flere år siden jeg for første gang tenkte på å lage
en hjemmeside, men da syntes jeg at det var for skremmende å bruke internett.
For omtrent fire eller er det fem år siden ble jeg medlem av Fokus Fotoklubb i Sarpsborg. Hver siste torsdag i mnd. har vi møter i dennne klubben og hit kan vi ta med bilder som så blir juriert her, vi kommer da med bilder til spesielle temaer. Mine bilder har her aldri kommet helt til tops, aldri kommet på 1. 2. eller 3. plass, så jeg har følt at de ikke har vært kreative nok.
Men så, det var vel i april i år, at jeg i ren frustrasjon bestemte meg for å lage en egen hjemmeside. Jeg tenkte," mine blider er da vel ikke så dårlige ", jeg fikk da en veldig trang til å dele mine bilder med dere andre, mine kjære venner av Diamant Reflekser.

Nå har jeg fått roet meg ned, ting har liksom kommet mere på plass, og jeg mener å ha funnet en egen bildestil som passer greit til hjemmesiden.
Etter at jeg begynte med bildeseriene fra Tyrkia, og spesielt etter, "flere runder med Gud - skal / skal ikke",
 og da jeg fikk mot til å kjøre med fullt bibelsk trykk , så  har  hele livet mitt fått en ny mening for meg. Nå føler jeg at det er Gud som motiverer meg til å fortsette arbeidet her i  Diamant Reflekser, det er han som gir meg kreative tanker til å utforme bildene, og jeg håper å tror   at vi skal få det fint her fortsatt. Dette var alt fra meg i denne omgang.
28.08.2011
********

....  Tegning ....
..........
Nå er det lenge siden jeg har kommet med
       "noe av mitt indre".
Om det skulle være noen som liker min bildegrafikk her på h.siden, så kan jeg si at jeg alltid har likt å tegne. Liker vel egentlig teknisk tegning, bildegrafikk, best. Men jeg er  veldig dårlig , på det å tegne mennesker og dyr.
All ære og takk til Gud som gir meg kreative tanker, som på forhånd gir meg først indre bilder , av hvordan ting bør utformes på best mulig måte .
Men min evne til å se for meg ting har også gitt meg noen slitsomme, litt irriterende bieffekter.
Allerde på barneskolen    .... måtte jeg ofte.... lage en tegning for andre. Det var da gjerne en tegning i forbindelse med matematikk oppgaver.
Det hele toppet seg da jeg begynte på, det som den gang hette yrkesskolen.
Da tok det ikke lang tid før mine lærere ga meg ekstra ros  for mine evner i tegning.
Ofte førte dette til at jeg først måtte lage en tegning for halve klassen, før jeg kunne begynne på min egen oppgave. Se for dere en strøm av elever som bare la fra seg bøkene sine hos meg,  med ordren: ... du  må tegne for meg også! ... Jeg blir svett når jeg tenker på det nå.    
21.12.11 kl.: 09.46
********

......  Evnen til å tiltrekke seg et " -vesen " .....
..........
  Den gangen for mange år siden, da jeg hadde en for sterk oppfyring i en gammel vedovn (denne er nå skiftet ut), fikk vi en skikkelig pipebrann.
Ja tenk ..... da tiltrakk jeg meg naboens oppmerksomhet, og denne ringte til brann vesenet. Når de kom så var pipebrannen slokket.
Pipa var brent ren, og vet du hva .... dette førte igjen til at vi straks fikk besøk fra en i  feier vesenet , som så etter et par timer friskmeldte pipa.
I dag har vi hatt kontroll av det elektriske anlegget i huset. Siden jeg er elektrikker ble jeg spurt om jeg kunne ordne med tre småting . Litt "kosmetisk" går det alltids ann å få fikset på.
Elektrikkeren sa at det var ikke alle hus som hadde blitt "plukket ut til denne kontrollen".
Men du vet jeg har jo evnen til å tiltrekke meg en eller annen kontroll-frik.
09.02.12  kl. 11.41
********