Slapp helt av kjære venn og kos deg med bildebehandling.
Trykk på de små ..interaktive .. bildene og kjør deretter gjerne med .. fullskjermvisning. Skal prøve og guide dere gjennom en del teknikker for bildemanipulasjon. Her skal vi kose oss ved å ta ett skritt av gangen. Ta gjerne kontakt med meg via min ..Kontaktside lykke til. ***** Og husk som nevnt over her: du kan ellers fritt skrive av eller kopiere disse tekstene i fotokurset *****.

7. okt, 2012

Info til deg som både kan sykle og kjøre bil ---

--- Til deg som mener at: dette med bildebehandling, forstår jeg ikke noe av, det er for vanskelig å lære (men jeg kunne gjerne tenke meg å lære det), jeg har ikke noe så avansert bilderedigeringsprogram. - Kjære venn lærte du deg å sykle og kjøre bil på første forsøk, eller måtte du bruke litt lenger tid på å lære det. - Men saken er at nå kan du det. Det er pussig hva! - Jeg tror at du var igjennom en opplæringsperiode, kan det stemme? Å lære seg bildebehandling blir litt på den samme måten. Vil du lære det, så kommer du også med tid og stunder til å klare det. Er du interessert så kan du få bilderdigeringsprogram for noen hundre kroner. Og vi kan trå til helt fra nybegynner-nivå. Ta gjerne kontakt med meg ved å bruke: Kontaktsiden

7. okt, 2012

Litt info om bildebehandling ... (trykk på denne understrekne teksten))

Her kommer litt info til dere som går med planer om å lære litt om bildebehandling. Det jeg holder på med her er vel det man kan kalle avansert bildebehandling. Men nå skal jeg prøve meg på litt enkel info til dere folkens.

6. mai, 2014

Canon PIXMA PRO-1

Jeg var inne hos FotoVideo i går og hentet denne skriveren. Et vidunder av en printer som jeg gleder meg til å bli kjent med. Denne printeren er en skikkelig "tungvekter", står faktisk nevnt at to må bære den. Printeren ble levert med et kraftig "bærenett i plastikk".

Canon PIXMA PRO-1

Denne skriveren står på mitt skrivebord. Har så smått begynt å bli godvenner med den.